the gift

E-Book: the gift
Author:
Format: PDF
Published:
Language: N/A
Series: N/A
ISBN10: -
ISBN13: -
Original Title: The Gift
Rating: 3.67 of 5 stars
Rating count: 11,800 ratingsDownload links:

Svakog dana Lu Safern bije bitku sa časovnikom. Stalno mora da bude na dva mesta istovremeno. Stalno mora da obavlja dva posla odjednom. Kad spava, sanja. Između snova protrči kroz dnevna zbivanja planirajući sledeći dan. Kad je kod kuće sa suprugom i porodicom, u mislima je uvek negde drugde.
Jednog zimskog jutra, dolazeći rano na posao, Lu upoznaje Gejba, beskućnika koji Svakog dana Lu Safern bije bitku sa časovnikom. Stalno mora da bude na dva mesta istovremeno. Stalno mora da obavlja dva posla odjednom. Kad spava, sanja. Između snova protrči kroz dnevna zbivanja planirajući sledeći dan. Kad je kod kuće sa suprugom i porodicom, u mislima je uvek negde drugde.
Jednog zimskog jutra, dolazeći rano na posao, Lu upoznaje Gejba, beskućnika koji sedi ispred zgrade u kojoj se nalazi Luova kancelarija. zainteresovan, Lu otkriva da Gejb može biti veoma koristan pa mu nalazi posao u kurirskoj službi.
Ali uskoro će se Lu pokajati što je pomogao Gejbu. Već samo Gejbovo prisutstvo ga uznemirava - i kako to Gejb uspeva da bude istovremeno na dva različita mesta?
Primiče se Božić i Lu počinje da shvata vrednost vremena. Uviđa šta je istinski važno i u isto vreme uči najtežu lekciju u životu.
Ovo je priča o ljudima, koji, baš kao i paketi, kriju tajne sve dok ih prava osoba ne odmota i ne otkrije šta je unutra. Nekad se morate otvoriti da biste otkrili ko ste u stvari.